Koszty utrzymania stołówki - koszty pomieszczeń czy całość kosztów działalności

Bożena Winczewska
Data publikacji: 11 kwietnia 2011 r.
Poleć znajomemu
Dokument archiwalny
Pytanie: Co należy rozumieć pod pojęciem "kosztów utrzymania stołówki", o których mowa w art. 67a ustawy o systemie oświaty? Czy będą to wszystkie koszty związane z przygotowaniem posiłku (woda, gaz, energia itp. - koszty kuchni), czy tylko koszty utrzymania pomieszczenia, w którym uczniowie spożywają posiłek?

Pozostało jeszcze 90% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Uzyskaj dostęp do Portalu Oświatowego a wraz z nim:
Aktualne informacje o zmianach w przepisach
Największa baza narzędzi dla szkół
Baza 7000 porad prawnych dla dyrektorów szkół oraz kadrowych w oświacie
Konkretne odpowiedzi ekspertów w poradni i na czacie

Możesz zrezygnować z odnawiania subskrypcji w dowolnym momencie

Jeśli posiadasz już konto

Zaloguj się:

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła

Nagrody i wyróżnienia

Sprawdź inne serwisy

Epedagogika Poradnik Dyrektora Szkoły Strefa logopedy Kwadrans dla dyrektora szkoły Zarządzanie przedszkolem kadry i finanse resql