HACCP, GHP, GMP w każdym przedszkolu

Benigna Pietrusewicz

Dyrektor przedszkola, członek OSKKO
Data publikacji: 2 listopada 2015 r.
Poleć znajomemu

Dyrektor musi kontrolować proces przygotowania żywności i postępowanie z produktami spożywczymi podawanymi w przedszkolu. Odpowiada on za opracowanie  i wdrożenie w placówce wymagać HACCP, GHP i GMP. Przestrzeganie tych wymagań podlega kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Pozostało jeszcze 94 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Uzyskaj dostęp do Portalu Oświatowego a wraz z nim:
Aktualne informacje o zmianach w prawie (24h/dobę)
Indywidualne konsultacje z ekspertami (odpowiedź w 48 h )
E-szkolenia, webinaria na żywo i bazę ponad 700 narzędzi

Sprawdź, co oferuje Portal Oświatowy »
Uzyskaj dostęp do portalu »

Jeśli posiadasz już konto - zaloguj się:

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła
Nie pamiętam hasła »

Sprawdź inne nasze serwisy

Karta Nauczyciela od A do Z Poradnik Dyrektora Szkoły Nadzór nad działalnością szkoły Kwadrans dla dyrektora szkoły Zarządzanie przedszkolem Portal BHP Ochrona danych osobowych

wiper-pixel