Zasady BHP dotyczące stołówki i kuchni

Małgorzata Krajewska

Małgorzata Mądra-Janeda

Wykładowca w zakresie wymagań bhp wynikających z dyrektyw Unii Europejskiej
Data publikacji: 30 listopada 2008 r.
Poleć znajomemu
Dokument archiwalny
Pytanie: Nie mamy w szkole zorganizowanej stołówki, rodzice uczniów wnioskują o wydzielenie jednego pomieszczenia w szkole, w którym dzieci mogłyby spożywać ciepłe posiłki. Czy mam obowiązek utworzenia jadalni z zapleczem kuchennym, czy wystarczy, jak przygotuję jedno pomieszczenie, w którym będą wydawane gorące posiłki?

Pozostało jeszcze 79 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Uzyskaj dostęp do Portalu Oświatowego a wraz z nim:
Aktualne informacje o zmianach w prawie (24h/dobę)
Indywidualne konsultacje z ekspertami (odpowiedź w 48 h )
E-szkolenia, webinaria na żywo i bazę ponad 700 narzędzi

Sprawdź, co oferuje Portal Oświatowy »
Uzyskaj dostęp do portalu »

Jeśli posiadasz już konto - zaloguj się:

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła
Nie pamiętam hasła »
Słowa kluczowe:
przegląd BHP

Sprawdź inne nasze serwisy

Karta Nauczyciela od A do Z Poradnik Dyrektora Szkoły Nadzór nad działalnością szkoły Kwadrans dla dyrektora szkoły Zarządzanie przedszkolem Portal BHP Ochrona danych osobowych

wiper-pixel