Zasady BHP dotyczące stołówki i kuchni

Dokument archiwalny
Pytanie: Nie mamy w szkole zorganizowanej stołówki, rodzice uczniów wnioskują o wydzielenie jednego pomieszczenia w szkole, w którym dzieci mogłyby spożywać ciepłe posiłki. Czy mam obowiązek utworzenia jadalni z zapleczem kuchennym, czy wystarczy, jak przygotuję jedno pomieszczenie, w którym będą wydawane gorące posiłki?

Pozostało jeszcze 79% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Uzyskaj dostęp do Portalu Oświatowego a wraz z nim:
Aktualne informacje o zmianach w przepisach
Największa baza narzędzi dla szkół
Baza 7000 porad prawnych dla dyrektorów szkół oraz kadrowych w oświacie
Konkretne odpowiedzi ekspertów w poradni i na czacie

Możesz zrezygnować z odnawiania subskrypcji w dowolnym momencie

Jeśli posiadasz już konto

Zaloguj się:

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła
Słowa kluczowe:
przegląd BHP

Nagrody i wyróżnienia

Sprawdź inne serwisy

Epedagogika Poradnik Dyrektora Szkoły Strefa logopedy Kwadrans dla dyrektora szkoły Zarządzanie przedszkolem kadry i finanse resql