Zanim sanepid skontroluje kuchnię

Jolanta Smuniewska

Wizytator Wydziału Kształcenia Podstawowego i Gimnazjalnego Kuratorium Oświaty w Warszawie
Data publikacji: 30 maja 2010 r.
Poleć znajomemu

Bezpieczeństwo żywności i żywienia dzieci są najczęściej kontrolowane przez Państwową Inspekcję Sanitarną. Za prawidłowe funkcjonowanie kuchni odpowiadają dyrektor i intendent. Sprawdź co należy sprawdzić przed kontrolą kuchni i stołówki przedszkolnej!

Pozostało jeszcze 96 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Uzyskaj dostęp do Portalu Oświatowego a wraz z nim:
Aktualne informacje o zmianach w prawie (24h/dobę)
Indywidualne konsultacje z ekspertami (odpowiedź w 48 h )
E-szkolenia, webinaria na żywo i bazę ponad 700 narzędzi

Sprawdź, co oferuje Portal Oświatowy »
Uzyskaj dostęp do portalu »

Jeśli posiadasz już konto - zaloguj się:

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła
Nie pamiętam hasła »

Sprawdź inne nasze serwisy

Karta Nauczyciela od A do Z Poradnik Dyrektora Szkoły Nadzór nad działalnością szkoły Kwadrans dla dyrektora szkoły Zarządzanie przedszkolem Portal BHP Ochrona danych osobowych

Strona używa plików cookies.
Kliknij tutaj, żeby dowiedzieć się jaki jest cel używania cookies oraz jak zmienić ustawienia cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony użytkownik wyraża zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z bieżącymi ustawieniami przeglądarki.
wiper-pixel